Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po velmi dlouhé době se objevil ve společnosti Jiří Kajínek, muž, který si odpykával doživotní trest ve vězení za vraždu a který dostal v roce 2017 milost od prezidenta České republiky Miloše Zemana. Kajínek si nenechal ujít premiéru filmu Promlčeno, jehož motivem je promlčená vražda. Poprvé ho na veřejnou akci doprovodila jeho partnerka, lékařka Magda Gubová.

"Cítím se úžasně, jako vždycky, jsem stále nadšený a spokojený," řekl Super.cz Kajínek na premiéře, kde si liboval, že má partnerku po boku. "Paní doktorka nemá moc zájem se někde prezentovat, ale problém se mnou jít nemá. Jsem vždycky rád, když mě doprovodí," upřesnil.

Na film se velmi těšil. "Neviděl jsem ho, četl jsem pár recenzí, jsem zvědavý, jak to je uchopené," řekl Kajínek.

Čím se momentálně živí, nám neprozradil. "Užívám si život, žiju fakt krásný pohodový život. Opravdu si jenom užívám. Každé ráno se podívám na okno, nejsou tam mříže, co bych chtěl víc, Jsem nadšený a spokojený. Je to super," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám