Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině fotbalisty Tomáše Řepky (50) zuří válka. Všechno to začalo v okamžiku, když jeho šestnáctiletá dcera Veronika pověsila na sociální síť hlášku: „Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru." Super.cz vypátral přesnou příčinu vzniku rasistického útoku na Řepkovu partnerku Vlaďku Erbovou (42).

Jak už to tak bývá, nic se neděje bez příčiny. Nikoho tedy zřejmě nepřekvapí, že mladá Řepková útočila ze vzteku. V poslední době se totiž potýká se studijními neúspěchy na drahé soukromé střední škole. O velmi špatných výsledcích své dcery obdržel Řepka ze školy report, na základě kterého dostala dívka ultimátum. Buď se ve studiu zlepší, nebo fotbalista přestane platit každého půl roku půlmilionové školné. Tímto činem pochopitelně Řepka kopl do vosího hnízda a na reakci vzpurné puberťačky nebylo třeba dlouho čekat.

Nejvíce celá situace trápí pochopitelně těhotnou Vlaďku Erbovou, která je na urážky svého původu velmi citlivá. „V rodném listě mám napsanou českou národnost. Tyto výpady mi přijdou naprosto nesmyslné," říká. Celá věc se vyhrotila na maximum ve chvíli, kdy Erbovou začal na Facebooku urážet i Václav Vokál, milenec fotbalistovy manželky Renáty Řepkové. „…ta svině černá to dává do novin každý den."

Tyto zkazky už Erbová odmítá konkrétně komentovat. „Záležitost v těchto chvílích řeší naše právní zástupkyně," uvádí modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám