Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušky Hany Zagorové (†75) tato informace nepotěší. Legendární zpěvačka se stále necítí po zdravotní stránce dobře, a ruší tedy další koncert na Konopišti. Zagorová nevystoupí na narozeninovém koncertu Rádia Blaník, který byl plánovaný na 21. května.

„Bohužel jsme se tento týden dozvěděli, že jí její zdravotní stav účast nedovoluje, protože by nemohla předvést takový výkon, na který jsou posluchači zvyklí. Byť nás to za naše posluchače velmi mrzí, celou věc ale naprosto chápeme a přejeme paní Zagorové brzké uzdravení, a hlavně držíme palce, ať se může brzy vrátit před své fanoušky a posluchače s takovým nasazením, jak je zvyklá a jak ji posluchači znají,“ uvedl Daniel Rumpík, programový ředitel zmíněného rádia.

Během rozhovoru v éteru pozdravila Zagorová fanoušky a prozradila, co jí nejvíce pomáhá v době rekonvalescence. „Nyní začínám připravovat novou desku pro posluchače z původních písniček, takže mám takovou hezkou práci. Dávám dohromady nové písničky, které mi právě autoři posílají a ze kterých mám opravdu radost,“ prozradila Hana Zagorová.

Národem milovanou zpěvačku trápí problémy spojené s postcovidovým syndromem. Kvůli tomu stále dochází na transfuze. Navíc se uzdravuje po nepříjemné nehodě, kdy si nalomila tři obratle a chodí kvůli tomu na rehabilitace a nosí na těle korzet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám