Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sex-symbolem sedmdesátých a osmdesátých let a dodnes se za ní muži otáčejí. Jana Švandová (76) patří do skupiny žen, které se umí vyrovnávat s časem. Není proto divu, že hvězda filmů Milenci v roce jedna, Zahrada, V podstatě jsem normální, Kytice či seriálů Křeček v noční košili a Až po uši, stále poutá svým vzhledem a i čtyři roky po sedmdesátce dostává nabídky na focení.

Tentokrát ale sexy herečku zachytili jinak. „Ještě nikdo tuto hvězdu a sex-symbol své doby nikdo nefotil v tomto stylu - tedy v oblečení od světových návrhářů jako opravdovou hollywoodskou star,“ nechal se slyšet šéfredaktor magazínu Grade Pavel Mahdal, který jejími fotkami ozdobil jarní vydání.

Pro Švandovou poslaly kousky z poslední kolekce módní domy Fendi, Dior nebo Oscar de la Renta. Paní Jana se vešla do modelkovských velikostí, takže klobouk dolů.

„Když mě oslovil časopis Grade na focení jarního čísla, byla to pro mě zajímavá výzva. Těšila jsem se na celý tým a věřila, že se nám podaří vytvořit působivé fotky. Byla jsem příjemně překvapena velkou profesionalitou mladých lidí a měla radost z výsledné titulní strany a celého souboru snímků na vysoké úrovni. Byla to fajn zkušenost,“ komentovala svůj počin pro Super.cz Jana Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám