Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) dorazila na ochutnávku ústřic do luxusní pražské restaurace a přiznala, že z minulosti má s nimi hodně negativní zkušenost. "Asi před rokem jsem byla s přáteli v restauraci, kde ústřice běžně nepodávají a dát si je byla velká chyba. Nebyly čerstvé a asi za 24 hodin jsem doma dostala šílenou otravu. Takhle špatně mi tedy dlouho nebylo," prozradila Super.cz Brožová.

"Ráno už mi bylo tak zle, že jsem v podstatě zkolabovala a dcera Kačenka mi musela volat záchranku a skončila jsem v nemocnici," vysvětluje. "Bylo zle všem mým přátelům, ale jak to tak u mě bývá, já to odnesla nejvíc," upřesnila Brožová v restauraci v pražském hotelu Augustine, kde si po roce ale vyzkoušela ústřice znovu.

"Pan šéfkuchař mi dal přesné školení jak poznat čerstvou ústřici. Už vím, že v ní musí být po otevření dostatek vody. A ubezpečil mě, že z Francie dorazily dnes ráno," dodala s úsměvem populární herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám