Hlavní obsah
Článek

I po svých padesátých narozeninách patří Daniela Peštová (53) mezi nejžádanější české modelky, u nás i v zahraničí. Poslední roky pracuje zejména před objektivem fotoaparátu, na mole už se neobjevuje. Také na pražském týdnu módy působila v roli čestného hosta. Od svého povolání se ale zcela oprostit nedokáže.

„Dívám se, jaké mají modelky boty, jak je kluzká podlaha a podobně. To je asi taková pracovní deformace. Ale nějak zvlášť to neprožívám. Už hodně dlouho nepředvádím,“ řekla Super.cz.

Mnoho žen se na Mercedes-Benz Prague Fashion Week připravovalo celé hodiny za pomoci profesionálů - kadeřníků, stylistů, vizážistů. Daniela si poradila sama během pár minut. „Potřebovala jsem asi půl hodinky,“ řekla s ležérním vlasovým stylingem, glosy líčením a v obleku od slovenské módní značky Nehera.

V prostorách Holešovické tržnice, kde se akce konala, na sebe Daniela okamžitě strhla pozornost médií i přítomných hostů. Umí to ale udělat i tak, aby zůstala bez povšimnutí. „Tohle je jiný typ příležitosti, na kterou se člověk rád vyfikne. V civilu se ale velmi dobře maskuju. Stačí se neučesat a nenalíčit a nikdo mě nepozná,“ smála se Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám