Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sean Penn (61) nedávno dovršil rozvod s krásnou Leilou George D'Onofrio (30). Ve vztahu byli pět let, ale svoji pouhý rok. Leila byla hercovou v pořadí třetí ženou a z rozchodu neměl radost ani Penn sám. Nečekaně otevřeně o něm nyní promluvil v rozhovoru pro Hollywood Authentic.

„Existuje žena, kterou moc miluji. Leila George, již nyní vídám pouze jednou za čas, protože jsem podělal naše manželství,“ šokoval zpovědí Penn. "Byli jsme svoji prakticky jen rok, ale celých pět let jsem ji zanedbával,“ přiznal.

Dále ujistil, že svou ženu nikdy nepodvedl, ale upřednostňoval před vztahem jiné věci a až příliš se utápěl v depresích nebo alkoholu.

„Možná vás to bude šokovat, ale když si úžasná, krásná, talentovaná dívka vezme muže v podstatě v seniorním věku, nemá zrovna radost, že ho nachází ve 4 ráno, jak zničeně sleduje zprávy, a v 11:30 se nalije vodkou a zobne si prášek na spaní, aby unikl od všech těch sra*ek, co se ve světě dějí, a odpadne na gauči,“ vysvětlil příčinu krachu vztahu.

Penn dodal, že se ze svých chyb poučil, a dnes už nezvedá telefon pokaždé, když zazvoní. Někdy se bez něj dokonce obejde i 12 hodin. Ujasnil si zkrátka priority, a i když léky na spaní stále užívá, nejsou pro něj už útěkem před realitou.

Herec bere velmi vážně sociální a politické problémy ve světě, jak je patrné i z jeho intenzivní charitativní a dokumentární činnosti. Po vypuknutí války na Ukrajině do země, kde už předtím točil dokument, okamžitě zamířil se svým štábem.

Sean byl v letech 1985-1989 ženatý s Madonnou, v letech 1996-2010 zase s herečkou Robin Wright, se kterou má dceru Dylan (30) a syna Hoppera (28).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám