Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) ctí recyklaci v módě. Šaty, které vynesla na slavnostní Český ples, už známe z focení medailonků finalistek její soutěže krásy a také z focení vítězky Karolíny Kopíncové (26) s Miss Tanzania.

"Je to tak, šaty jsou součástí medailonků Miss Czech Republic, pro které byly ušité, a já je využila i na tuto příležitost. Věřím svému stylistovi Samovi Dolcemu, který mě vždy obléká. Jsou, myslím, hezké nejen pro mladé slečny, ale i pro ty zralejší," řekla Super.cz Makarenko, která šaty doplnila diamantovými šperky za více než tři miliony korun.

Na ples ji doprovodil její partner Martin Pánek. Ten byl v Obecním domě trošku jako doma. Spoluvlastní zde restauraci a klub a jeho firma také připravovala catering na ples.

"Jsem za to ráda, že tu je se mnou. Je to druhá nebo třetí velká akce, kde jsme spolu. Blíží se i mé finále, kde určitě bude taky. Jsem ráda, že mě může podpořit. Nebylo zvykem, že na mém finále partner byl," říká Taťána.

"Martin je tu částečně i pracovně. Sedíme vedle sebe u stolu a říkáme si, jak nám chutná. Není zvykem, že váš tým vaří jídlo a vy ho pak ochutnáváte. Má z toho dnes zážitek stejně jako já," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám