Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od finále Miss Czech Republic v červenci před dvěma lety jsme se s modelkou Sandrou Bourdon neviděli. Jelikož si s kamarádkou Angie Kostyshyn vyrazila na Zanzibar s aktuálními finalistkami této soutěže krásy, probrali jsme s ní její současný život.

Sandře už skončila spolupráce s ředitelkou soutěže Taťánou Makarenko (34), podepsala smlouvu s novou modelingovou agenturou a je spokojená. "Práce samozřejmě nebylo kvůli pandemii tolik, ale pořád jsem na sobě pracovala a dělala jsem, co mě baví. Vedle focení jsem začala studovat i vysokou školu managementu a PR," vypočítala.

Se Sandrou, která je jako kudrnatá blondýnka v modelingu opravdu výrazná, jsme probrali i komplexy, kterými trpěla. "Měla jsem problém srovnat se sama se sebou a svým tělem. Konečně už se za své tělo nestydím. Ale trvalo to opravdu dlouho," přiznala.

Když jsme ji viděli v bikinách, nemohli jsme pochopit, co Sandře na jejím těle vadilo. "Trochu boky, a hlavně stehna, protože jsem jezdila na koních a měla je hodně osvalená. Proto jsem hodně pracovala na kardiu, mám i parťáky do fitka. A hlavně už nejsem nervózní a jsem v pohodě sama se sebou," uzavřela Sandra, která je momentálně single a čeká na novou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám