Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná, i když až moc hubená blondýnka Jana Plodková to se svojí láskou k bohatému optikovi Filipovi Žilkovi myslí vážně. Pár už je spolu přes rok a nezavrhují ani plány na svatbu. "Každopádně se budeme brát v brýlích, abychom na sebe viděli," řekla Jana Super.cz.

Plodková se po dlouhé době začala objevovat na obrazovce v seriálu Zázraky života, letos ji čekají i dvě filmové premiéry. "Já jsem neměla pocit, že bych měla dlouhou pauzu, ale diváci to možná vidí jinak. Hned, jak jsem se vrátila z Londýna, začala jsem točit a hrát v divadle," vypočítala.

Důvodem, proč už se nevrátila do zahraničí, byla právě láska k bohatému optikovi. Seznámila se s ním, když pro něj nafotila reklamní kampaň a nedávno vznikly i nové snímky, kde se Jana objeví v luxusních brýlích. "Já je nosívala i dříve, ale jen je nikdo neviděl. Do auta nebo do kina," řekla herečka, která v novém modelu oslňovala na nominačním večeru filmových cen Český lev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám