Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci reality show Farmář hledá ženu, v níž se seznamují čeští farmáři a farmářky na základě dopisů, které jim zájemci píšou, ji dobře znají. Katarína se totiž objevila hned v několika řadách populárního pořadu. Nebude chybět ani v té nejnovější.

Diváci se s Katarínou seznámili ve druhé sérii, kde se snažila zabojovat o Standu Sekaninu. Její snaha bohužel nedopadla, žena se ale nevzdala a zkoušela to dál. „Je to taková femme fatale českých farmářů. Umí chytnout za srdce, ale také pořádně vodit za nos. Zkouší štěstí. Rozhodně ne ale napříč dalšími reality show. Katarína je věrná pořadu Farmář hledá ženu,“ říká jeden z členů štábu.

V aktuální řadě se o přízeň potenciálních partnerů a partnerek ucházejí Josef Kučera (28), Pavel Pollreich (57), František Mařík (36), Andrea Víznerová (38) a Zdeněk Slouka (36). Blízko bude mít Katarína k posledně jmenovanému, o jeho srdce ale soutěžit nebude (i když kdo ví?), Zdeněk si ji osobně vyžádá do role jakési vztahové poradkyně.

„Jsem bytostně přesvědčen, že Katarína celým srdcem a upřímně hledá lásku. Teď už snad i ze zvyku, někdy mi připadá, že se cítí být součástí celé produkce. Jednou se stalo, že organizovala dokonce i Laďku Něrgešovou (smích). Ale cením si na ní toho, že nechodí do všech show, že zkrátka sní o životě po boku farmáře. Třeba se jí to jednou splní,“ dodává muž z produkce pořadu, který vysílá Prima Show v neděli a Prima v pondělí večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám