Hlavní obsah
Článek

Svět online médií má nový trend. Hashtag „ShortKing“ už použily stovky milionů uživatelů. Adorují jím muže, kteří vyrostli do výšky 173 centimetrů nebo méně.

K trendu přispěly i celosvětové hvězdy jako Tom Holland (173 cm) nebo Joe Jonas (170 cm), kteří na červeném koberci hrdě pózují vedle svých vyšších (často však i díky obutí na vysokém podpatku) partnerek.

Hashtag ShortKing není ve světě sociálních sítí novinkou, aktuálně je ale velmi v kurzu, a to především na TikToku.

Hvězda TikToku Abbie Herbert radí, jak pózovat vedle menšího partnera. Video má víc jak 14,7 milionů zhlédnutí.

Už v roce 2018 přitom komik Jaboukie Young-White tweetoval, že už má „sakra dost použití slova malý jako urážky“. „Malí králové jsou nepřátelé negativního vnímání těla a já je budu vždy hrdě bránit,“ uvedl.

Mužem, který se ke své výšce, respektive výškovému rozdílu mezi ním a partnerkou Zendayou (179 cm), vyjadřuje asi nejčastěji, je již zmíněný Tom Holland. Pro SiriusXM uvedl, že to, že by měl být ve vztahu vyšší muž, je podle něj „hloupý předpoklad“.

„Moje máma je vyšší než táta. Takže jsem o tom upřímně nijak neuvažovala, protože mí rodiče to takhle měli vždycky. Nevěděla jsem, že to lidé řeší,“ dodala v rozhovoru jeho partnerka.

Že si z výškového rozdílu opravdu nic nedělá, Holland dokázal, když lajkoval instagramový post, v němž bylo uvedeno, že „menší muži jsou sexuálně mnohem aktivnější než ti vysocí“.

Reklama

Další články

Načítám