Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) ohromila fanoušky štíhlou figurou v bikinách. Tu hrdě vystavila na Instagramu a nutno dodat, že má být na co pyšná. Trojnásobná maminka proslula svými váhovými výkyvy, speciálně během těhotenství.

„Nabrala jsem a shodila 45 kilo už celkem třikrát, takže by mě nikdy nenapadlo, že se tohle stane, ale konečně nosím bikiny,“ pochlubila se nadšeně.

Za úbytkem váhy prý stojí tvrdá dřina, odhodlání a sebeláska. Ve svém memoáru Open Book Jessica přiznala, že v roce 2015 podstoupila dvě abdominoplastiky, po druhé ale skončila na 9 dní v nemocnici s infekcí.

„Chtěla jsem se zbavit strií a povislé kůže na břiše, které mi zůstaly po těhotenstvích. Styděla jsem se za své tělo tolik, že jsem nedovolila, aby mě manžel viděl bez trička,“ přiznala.

Napodruhé to ale nedopadlo nejlépe. „Dostala jsem infekci, zvracela jako blázen a přetrhala si stehy. Doktoři vážně hovořili o transfuzích krve,“ rozepsala se.

S figurou je tedy konečně spokojená. Během posledního těhotenství, které provázely i zdravotní potíže, Jessica rapidně přibrala. Půl roku po narození dcery Birdie už byla o 45 kilo lehčí. Kromě výše zmíněného zákroku ale plastikám neholduje. Nešla by prý ani do botoxu.

„Oblíbila jsem si terapii červeným světlem. Mám výbornou kosmetičku, které jsem řekla, že potřebuji vypnout pleť, přeci jenom už mi bylo 40, ale nechodím na botox. Mám ráda svou mimiku. Bez ní bych to nebyla já,“ prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám