Hlavní obsah
Článek

Popová královna Madonna se po menší prodlevě opět vrací ke své původní profesi. Pěvecká stálice se totiž poslední dobou věnovala spíš režírování svého romantického dramatu W.E. o lásce Američanky Wallis Simpson s britským monarchou Edwardem VIII., který se kvůli ní vzdal trůnu. Madonna je však zpět, a to v neskutečné formě! Rovněž se stane jednou z hvězd vystupujících během nejsledovanější americké sportovní události roku Super Bowl, který odstartuje již za pár dní. Ten můžete v Česku vidět v noci z neděle na pondělí na kanálu Sport 1.

Madonna se tak stane součástí velkolepé show, na kterou by se mělo dívat více než 100 miliónů lidí po celém světě. Třiapadesátiletá zpěvačka zazpívá tři své starší hity a svůj nejnovější singl ‚Give Me All Your Luvin‘.

Dokonce i tak ostřílená profesionálka, jako je Madonna, přiznala, že z vystoupení před obrovským počtem televizních diváků má trému. Ve stylovém outfitu složeném z elegantních kalhot ležérního volného střihu s proužkem sladěných s vestičkou a korzetem vypadala božsky. Na odiv také dala své vypracované paže a ramena. Madonna na sobě zkrátka maká i po padesátce a její píle se vyplácí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám