Hlavní obsah
Článek

Už tři měsíce po narození dcery Amelie se herečka a dabérka Ivana Korolová (35) vrátila do práce. Zatím toho prý nelituje. Všechno zvládá hlavně díky manželovi a také jeho rodičům, kteří se přestěhovali do sousedství.

"Myslím, že si to tehdy ani neuvědomovala. I když nějaké hysterické pláče jsme absolvovali," svěřila Super.cz. Příběh, kdy Amelie plakala jako o život, nám vyprávěla v našem videu. "Teď už si to uvědomuje daleko víc, tak se snažím práci víc vyvažovat a vybírat si," vysvětlila.

"Ovšem teď se stalo, že se mi toho sešlo hodně. Budu zkoušet muzikál Slunce, seno a do toho začnu ještě točit seriál na Primu. To bude asi masakr," přiznala. "Manželovi rodiče jsou v důchodu a strašně nám pomáhají. Navíc se přistěhovali asi dvacet metrů od nás. I moje máma jezdí z Pardubic ráda hlídat," vypočítala, proč nepotřebuje placenou chůvu.

Zaujalo nás i to, jak rychle se Ivaně podařilo po porodu zhubnout. "Když jsem kojila, musela jsem držet nízkosacharidovou dietu, protože malá měla hrozné ekzémy. Díky tomu se mi podařilo zhubnout. Ale teď jsem zase trochu nabrala, mám o kilo víc, než bych si přála," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám