Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská playmate Cris Galera (33) doplatila na svůj loňský aprílový žertík. Partnerovi řekla, že by si přála, aby začali navštěvovat swingers party. A skončila single.

„Myslela jsem, že 1. duben bude skvělá příležitost, abych zjistila, jaký na to má vůbec názor. Věděl, že já na tyhle věci nejsem,“ popsala sexy modelka.

Partnerovi poslala zprávu s tím, že na víkend domluvila vstup na swingers party. „Odepsal úplně v euforii, že přesně tohle si vždycky přál. To mě zklamalo,“ popsala dále.

S partnerem pak vztah raději ukončila. „Byl smutný, že jsem lhala, ale já bych nikdy nešla na swingers,“ dodala.

Galera vzbudila rozruch koncem loňského roku, když se provdala sama za sebe. Prý už ji nebavilo čekat na pana pravého. Po 90 dnech však slavně obrátila, protože prý někoho potkala.

Sňatek ani následný rozvod pochopitelně nebyly oficiální, svůj velký den ale Cris oslavila alespoň sexy snímky před kostelem.

O partnery nejspíš ale nouzi nemá. Když oznámila, že si vzala samu sebe, arabský šejk jí nabídl téměř 11 milionů korun, když se rozvede a provdá se za něj.

„Nemohla jsem tomu uvěřit. Už jsme spolu mluvili, ale nejsem na prodej,“ uvedla tehdy k věci s tím, že jí nabídka přišla sexistická.

Reklama

Další články

Načítám