Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tom Parker bojoval statečně několik měsíců, ale nad agresivním tumorem na mozku nemohl vyhrát. Člen kapely The Wanted zemřel ve věku 33 let.

„S těžkým srdcem musím potvrdit, že Tom obklopen svou rodinou dnes poklidně odešel z tohoto světa. Máme zlomená srdce, Tom byl středobodem našeho světa a my si nedokážeme představit život bez jeho nakažlivého úsměvu a energické přítomnosti,“ napsala na sociální síť jeho manželka Kelsey.

S tou má zpěvák dceru Aurelii a syna Bodhiho, který teprve nedávno oslavil rok života. Když byl Tomovi diagnostikován agresivní tumor na mozku, lékaři ho upozorňovali, že se možná svého syna ani nedožije. To se naštěstí nepotvrdilo a Parker mohl strávit aspoň krátký čas na tomto světě se svými potomky.

Tom působil dlouhou dobu velmi optimisticky a odhodlaně. Loni v srpnu dokonce fanouškům sděloval, že se tumor zmenšil a testy vypadají nadějně. Během ozařování zhubnul o čtvrtinu své váhy, ale rozhodně svůj boj nevzdával. Zákeřná nemoc ovšem byla silnější.

Reklama

Další články

Načítám