Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její skalní sportovní fanoušci si ji pamatují v trikotu, sportovním oblečení, teniskách a většinou bez líčidel. Na Diamantovém plese v Brně to Šárce Kašpárkové neskutečně slušelo ve velké večerní. Bývalou atletku doprovodil na akci do Hotelu Internacional partner Ladislav.

„Po dlouhé době jsem si s přítelem zase zaplesala, měla jsem totiž tříměsíční pauzu s kolenem. A tento ples odstartoval sezónu - tedy návrat k normálnímu životu,“ svěřila se Super.cz se svými čerstvými pocity bronzová medailistka z olympijských her 1996 v Atlantě a mistryně světa z roku 1997.

Sympatická brunetka měla na tanečním parketu příležitost připomenout si chvíle, kdy v roce 2013 soutěžila v šesté řadě StarDance s pozdějším porotcem soutěže Janem Tománkem. Kašpárková měla radost, že se po dvou letech půstu vrací do normálu společenský život, ale i ten sportovní. „Jsem moc ráda, že budu mít příležitost zase jezdit po školách za studenty,“ uvedla Kašpárková, která pracuje pro Český olympijský výbor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám