Hlavní obsah
Článek

Modelka, zpěvačka a spisovatelka Iva Frühlingová vypadá na všech svých fotografiích ke kampaním opravdu krásně. O to větší překvapení připravila návštěvníkům, kteří ji chtěli spatřit naživo jako porotkyni nejlepších cirkusových kousků.

Iva si sice myslela, že tisková konference k cirkusové show je už na počátku ledna, a tak přiletěla z Francie o několik týdnů dříve, ale s přípravou na samotnou akci, ani s časovým předstihem to nepřehnala. "Tohle že je ona?" divili se všichni. Iva, která se vrátila ke své původní středně hnědé barvě vlasů, se nenamáhala před akcí ani použít šminky.

"V Česku dopisuju knížku, chystám ještě jeden projekt. Jinak ale hodně cestuji. Během pár měsíců jsem pendlovala tak, že mám neustálý spánkový deficit. Byla jsem v Paříži, Londýně, na Tenerife nebo v Denveru, kde žije moje sestra," řekla Super.cz Iva. To ale její nepříliš dotažený vzhled úplně neomlouvá.

Iva bude v třetím ročníku soutěže cirkusových umělců na pláni na pražském Hagiboru porotkyní společně s tvářemi Ordinace v růžové zahradě Martinem Zounarem a Miluší Bittnerovou, jejím dalším kolegou bude i Karel Roden, předsedou VIP poroty je Bolek Polívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám