Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V předloňském roce oslavila Jitka Zelenková (73) 70. narozeniny. V době pandemie koronaviru velká oslava nebyla možná, zpěvačka to ale nyní plánuje napravit. Pro své přátele a fanoušky chystá velký narozeninový koncert.

„Ráda bych to nyní s fanoušky oslavila, bude mě doprovázet moje kapela a budu tam mít hosty a napravím to, co se mělo uskutečnit před dvěma lety,“ řekla Super.cz zpěvačka, která koncert plánuje na 15. květen. Dobu, kdy nemohla zpívat, věnovala jiným činnostem, a to třeba natáčení nových singlů. Jeden takový nyní pokřtila.

„Poslední dva roky pandemie, kdy se nemohlo hrát, mě napadlo natočit písničky. Singl Vincent už je třetí, kterou vydávám. Videoklip je animovaný. Napadlo mě, že tak krásný text, který napsal Zdeněk Rytíř, bych ráda předělala a přes nové aranžmá písni vdechla druhý život,“ svěřila se nám na křtu zpěvačka, která vypadá fantasticky a prozradila, jak se udržuje v kondici.

„Miluji běžky a jízdu na kole, obojí lážo plážo, já jsem od přírody líný člověk. Věci mě musí bavit. Stravuji se celkem zdravě, ale jinak si nedělám moc násilí. A také jezdím pravidelně do lázní, a to bych doporučila všem,“ dodala Jitka Zelenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám