Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smýknul s ní o dlaždice. Snažila se chránit bříško, ve kterém nosila první dítě. K tváři jí přitiskl zbraň. Děsivá scéna, kdy se náhodou stane obětí únosce těhotná partnerka policisty, hlavní postavy akční minisérie, vyvolala v představitelce nastávající mámy vzpomínky.

Napětím a dramatickými akcemi se to v Ultimátu, které je první seriálovou spoluprací mezi Českou televizí a slovenskou TV JOJ, jen hemží. Onu těhulku a zároveň rukojmí představuje Ester Geislerová (38), jejího přítele, policejního vyjednávače, Ján Koleník a únosce, proti své vůli, si zahrál Milan Bahul.

A protože se herečka stala už v roce 2005 maminkou, zajímalo nás, jak se jí role ohrožené těhotné ženy ztvárňovala? „Dojímala jsem se. Rozpomínala se a vybavovala si, jak jsem se cítila. Dětem je teď šestnáct, už jsou velký. Já si to užívala, i těhotenství,“ řekla Super.cz máma dvojčat, dcery a syna.

„Takže pro mě bylo příjemné se díky tomu umělému bříšku aspoň částečně vrátit. Fakt krásný.“ Ester čekala děti hodně mladá, v pouhých jedenadvaceti s tehdejším manželem Janem Kadlecem, filmovým architektem. O Mie a Janovi se odmítá bavit. „Nemají rádi, když o nich mluvím, ale oba studují gymnázium.“

Seriálové těhotenství bylo pro ni i příjemným bonusem, protože osmidílnou sérii točili během dvou vln pandemie, kdy se nabírala kila. „Rozjedenost mi nevadila, brala jsem ji jako přípravu na roli. A umělé bříško špeky schovalo,“ přiznala se smíchem.

Protože se u nás akční filmy prakticky netočí, účast v Ultimátu ráda přijala. Seriál uvítala coby rozšíření hereckého rejstříku. „Představovala jsem si, jaké dramatické situace se při takovém natáčení dají prožít. Je v něm dost vypjatých scén a na ně jsem se těšila. Na nějaké rvačky,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám