Hlavní obsah
Článek

Postava Aleny Mázlové, kterou v seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje Michaela Badinková (45), prochází těžkou životní zkušeností. Její manžel Čestmír (Petr Rychlý (58)) byl po útoku na humanitární misi v Mexiku prohlášen za mrtvého a Alena zůstala sama na výchovu tří dětí. Krátce po oznámení konce Rychlého v seriálu se ale na scéně objevuje nový muž.

Tím je medik Ondřej v podání Jiřího Böhma (34), který v Kamenici začne rychle sbírat nejen profesní, ale i životní zkušenosti. Jiskra mezi ním a Alenou přeskočí téměř okamžitě.

„Osobně si myslím, že věk je jenom číslo, a pokud si daná dvojice má co nabídnout, nemá smysl věkový rozdíl vůbec řešit,“ říká k tématu seriálový Ondřej.

„U vztahu Aleny s Ondrou je sice vidět, že věk hraje roli zejména v jisté disproporci ohledně soběstačnosti, která je daná tím, že je Ondra ještě student a Alena už má děti, na druhou stranu Ondra Alenu vážně miluje a přijde mu úplně normální žít po jejím boku,“ dodává k seriálové lince.

Míša Badinková kolegu doplnila, že si sedli už na castingu, takže i milostné scény se jim natáčejí dobře. Vzájemně se prý podporují a dost se spolu nasmějí. „Někdy dokonce tak, že nás režisér musí napomenout, že se máme soustředit na práci,” dodala herečka.

Seriál diváci mohou vidět na Voyo.

Reklama

Další články

Načítám