Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samozvaná modelka Josie Cunningham (32), která v Británii proslula spíš svými skandály, oznámila, že čeká šestého potomka. Že je v jiném stavu, zjistila ve čtvrtém měsíci, poté, co ji hospitalizovali, protože zvracela a omdlévala.

„Je to pro mě trochu šok, ale nedávno mě hospitalizovali kvůli nevolnostem a zjistila jsem, že už 4 měsíce nosím pod srdcem malou princeznu,“ oznámila na sociální síti s tím, že nestíhá všem odepisovat, protože je znovu v nemocnici.

V březnu roku 2020 Josie přiznala sexuální poměr s nevlastním synem svého partnera. Bylo to zhruba 5 měsíců poté, co jeho nevlastnímu otci porodila dceru Destiny. Od té doby žádný vztah nepřiznala a není ani jasné, kdo je otcem aktuálně očekávaného dítěte. O otcích předchozích potomků se také moc neví.

S otcem své nejmladší byla ve vztahu od roku 2018, a dokonce se zasnoubili, údajně pouhých 10 dní po seznámení. Když jí ale představil svého nevlastního syna, který není sice jeho biologickým potomkem, ale vychovával ho od pěti let věku, hned ji prý dotyčný přitahoval.

„Nejsem pyšná na to, že spím se svým nevlastním synem, ale je fakt sexy,“ přiznala deníku Mirror Josie. Muže nazývá nevlastním synem, přestože nejsou vůbec spříznění.

Právě proto, že je nepojí krevní pouto, podlehla jeho kouzlu. „Nejsme příbuzní, takže je mi vlastně jedno, co si lidé myslí,“ argumentovala tehdy.

Zdaleka nejde o její první kontroverzi, v Británii proslula jako „nejvíc nenáviděná žena v zemi“, když jí pojišťovna proplatila prsní implantáty. Do povědomí veřejnosti se pak vepsala znovu, například když se snažila prodávat lístky na živý přenos z porodu, nebo když přiznala, že šla na potrat poté, co jí odmítli udělat plastiku nosu, protože byla těhotná.

Reklama

Další články

Načítám