Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Prahy měla opět přijet už v roce 2020, to jí ale zmařil covid. Fanoušci nejslavnější burleskní umělkyně světa, Dity Von Teese, se jí dočkají až letos, ale zase hned dvakrát.

Dita Von Teese ve své show Glamonatrix slibuje nádherné kostýmy poseté tisíci Swarovského krystaly, elegantní boty z dílny Christiana Louboutina a ikonické korzety. V nich nabízí taneční vystoupení, módní přehlídku, či striptýzové show, ale především příliv smyslné energie.

Turné Glamonatrix je fúzí zlaté éry Hollywoodu s nejnovější taneční scénou hýřící scénickými efekty, světly a opulentními kulisami. Dita své publikum zahrne třpytem a luxusem kabaretů 30. let včetně rozverné dívky schované v dortu, ve fetišisticky pojatém kostýmu zkrotí erotikou nabitou šelmu, osedlá obří rtěnku a s blýskavým bičem provede publikum cirkusovou manéží. Nebude chybět ani ikonická obří sklenice, ovšem ve zcela novém podání.

Představení proběhnou 2. a 3. května proběhnou v Hudebním divadle v Karlíně. Díky omezené kapacitě historického sálu divadla budou diváci mnohem blíže slavné umělkyni. Navíc přední řady budou nahrazeny malými stolky s křesly a diváci budou moci při představení tak jako v luxusních kabaretech popíjet šampaňské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám