Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a rapperka Sharlota (27) letos v létě řekne ‚ano‘ dlouholetému příteli Lukáši Jirkovskému. Přípravy na svatbu jsou v plném proudu, zpěvačka prozradila, že šaty už má vybrané a nebudou jedny. Sharlota bude mít rovnou troje.

"Každé jsou trošku jiné, mají jiný střih, pokaždé odhalím něco jiného. V jedněch se budu cítit jako princezna, druhé jsou elegantní, třetí jsou hravé, bláznivé. Chci v ten den spojit všechny své energie dohromady. Ty hlavní, ve kterých řeknu ‚ano‘, budou princeznovské. Budu něžná princezna, ale s tetováním," prozradila Super.cz Sharlota.

Jasno má i v tom, kdo jí sňatek odsvědčí. Bude to jedna z jejích blízkých kamarádek, které to však zatím neřekla. "V poslední době se mě na to ptá tolik lidí... Zatím se držím a neříkám to. Nechám si to zatím pro sebe, o to větší překvapení to potom bude. Myslím, že to trošku tuší, ale ještě ji nechám bádat. Podle mě má šaty ale už dávno připravené, jen vyčkává," dodala rapperka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám