Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles proběhla premiéra nové minisérie s názvem WeCrashed, ve které si hlavní role zahráli Anne Hathaway (41) a Jared Leto (52). Herečka na premiéře překvapila odvážnými šaty.

Anne dorazila v asymetrických modrých šatech, které nejenže měly vysoký rozparek, ale jejich důmyslný průstřih odhaloval k šatům připojenou podprsenku v černé barvě. Model měl na svědomí návrhář David Koma, který se v průstřizích a vsadkách průhledných materiálů vyžívá.

Na červeném koberci zářila vedla Jareda Leta, který si nemohl vybrat jinou značku, která by ho lépe oblékla, než Gucci. Ve snímku hrají nejen hlavní role, ale jsou i jeho výkonnými producenty.

Děj filmu natočeného pro Apple TV je inspirován skutečnými událostmi a točí se kolem milostného příběhu manželského páru Adama Neumanna, spoluzakladatele společnosti WeWork a jeho manželky Rebekah Neumann.

Osmidílná série vypráví příběh izraelského podnikatele, který s pomocí své manželky vytvořil multimiliardovou společnost. Zisky WeWork použili k financování svého luxusního životního stylu a investicím do nových nápadů. Neumann byl v roce 2019 ze své role generálního ředitele vyhozen, protože hodnota firmy začala prudce klesat, za rok ztratili 40 miliard dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám