Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V legendárním seriálu Buffy, přemožitelka upírů ztvárnil herec Nicholas Brendon (50) Xandera Harrise, oddaného přítele hlavní hrdinky a parťáka do nepohody. Jeho asi nejproslulejší postava by ale Brendonovi nemohla být víc vzdálená.

Po Buffy se pustil do sitkomu Kuchyňské důvěrnosti s Bradleym Cooperem v hlavní roli. Ten se ale neuchytil a skončil po první sérii. Brendon poté působil ještě v několika filmech a seriálech jako Myšlenky zločince nebo Private Practice.

Víc pozornosti ale vzbudil svými skandály. Dvakrát pobyl v léčebně kvůli drogám, jednou v roce 2004, podruhé v roce 2010. V průběhu let byl pak několikrát zatčen.

V roce 2010 byl obviněn ze čtyř přečinů a dostal roční podmínku za kladení odporu při zatýkání, ublížení na zdraví policistovi a výtržnosti.

Další zatčení se týkala údajného škrcení přítelkyně, zdevastování hotelového pokoje na Floridě a opilosti na pláži.

„Když se probudíte ve vězení a nejste si jisti, proč tam přesně jste, je to ten nejosamělejší pocit na světě,“ přiznal v pořadu Dr. Phila v roce 2015.

V tom roce se také pokusil o sebevraždu. O rok později přiznal Us Weekly, že se marně snaží zbavit závislosti. V roce 2017 byl znovu zatčen za údajné napadení přítelkyně, dostal podmínku na 3 roky a 20 hodin veřejně prospěšných prací. Povinně také musel absolvovat roční kurz pro pachatele domácího násilí.

V srpnu 2021 ho zatkli znovu, tentokrát za nepředložení dokladu a padělání lékařského předpisu. K soudu se má dostavit 4. dubna.

Překvapivě je ale stále herecky aktivní. Loni se objevil například v thrilleru Wanton Want a rozděláno má minimálně dalších pět filmových projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám