Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní diva Andrea Kalivodová se rozhodla nafotit sexy fotografie pro svého o deset let mladšího přítele Filipa Ziku. Pak jí ale přišlo líto, že by snímky, které se mimořádně vyvedly, nikdo jiný neviděl. Nyní mají možnost vidět Andreino smyslné tělo i čtenáři Super.cz.

Čtyřiatřicetiletá Andrea je se svým přítelem velmi šťastná. "Je dobré si na svého životního partnera počkat," míní pěvkyně. "Poprvé v životě cítím, že mám vedle sebe chlapa, ve kterém mám skutečnou oporu. Dokonce takovou, že si dokážu představit založit s Filipem rodinu," svěřila. Ale jelikož je Andrea žena, která ctí tradice, vše se u ní pravděpodobně odehraje pěkně popořádku. Nejprve zásnuby, poté svatba.

Nejslavnější česká Carmen loni vydala desku The Paths of Love, pro kterou nafotila také velmi erotické snímky. Co ji čeká letos kromě zpívání v opeře, zatím neprozrazuje, ale možná se dočkáme i té zmíněné svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám