Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda pánských magazínu Elizabeth Marie Chevalier (27) byla úspěšnou modelkou už předtím, než si nechala udělat silikony. Se svými košíčky velikosti A byla vcelku spokojená, pouze ale do té doby, než jí krutý sledující napsal, že má hrudník jako dítě.

Místo aby se nad hate povznesla, podstoupila zvětšení za více než 658 tisíc korun. Dnes se pyšní poprsím velikosti E a nelituje.

„Vždycky mě šikanovali, protože jsem neměla prsa,“ přiznala. „Chlapy jsem moc nezajímala. Jenom ty staré, divné, co hledali mladou holku s plochým hrudníkem.“

„Chtěla jsem vypadat na svůj věk, tak jsem podstoupila zvětšení. Udělala jsem to pro sebe, ne kvůli mužům,“ trvá sice na svém, ale přiznává, že ji baví, že mají její silikony úspěch i u mužů, se kterými randí.

Poprvé šla Elizabeth pod kudlu v roce 2018, zvětšení pak podstoupila ještě několikrát. Sama je s poprsím spokojená a většinou sklízí ohlasy, mezi sledujícími se ale najdou i kritici.

„Muži mi věnují hodně pozornosti. Buď mi posílají hanlivé zprávy, nebo chtějí nahé fotky. Je to dost vtipné,“ přiznala.

S větším poprsím je sice šťastnější a má víc pracovních nabídek, ovšem lásku zatím hledá marně. Muže prý odrazuje její sexy vzhled.

„Řekli mi, že muže děsím, protože jsem vysoká a krásná a mám silnou osobnost,“ nechala se slyšet modelka už dříve.

Reklama

Další články

Načítám