Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cukrář Josef Maršálek se dostal do povědomí široké veřejnosti s pořadem Peče celá země. Na televizní obrazovky se populární show vrací s druhou řadou. Porotce soutěže po jejím odvysílání zaznamenal také větší popularitu, setkávání s fanoušky je ale zatím vždy pozitivní.

„Jakmile ten ksicht dáte na televizní obrazovku a dáte ho na veřejnoprávní televizi a v hlavním vysílacím čase, tak je jasné, že vás pak lidi poznávají a zastavují. Potkávám ale krásné lidi a ta setkání bývají příjemná,“ svěřil se Super.cz cukrář, který se na druhou řadu připravoval a držel se trochu zkrátka.

„Samozřejmě se na to člověk trochu připravuje. Je to jako s castingy. Sedíte 14 dní v kuse na Kavčích horách a za den přijde 40 uchazečů do Peče celá země a vy to vše musíte ochutnat. A potom 5 týdnů natáčíte a jste obklopení sladkým,“ prozradil nám Josef Maršálek.

V letošní řadě bude mít vedle sebe novou porotkyni, a to cukrářku a královnu makronek. „Míša Landová je krásný člověk, neuvěřitelný profesionál a je vlídná. My jako porotci máme za úkol nejen chválit a vyhazovat, ale být i vlídní. Spolupráce s ní byla výborná,“ dodal Josef Maršálek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám