Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge Kate (42) sklízí jeden úspěch za druhým. Nejen, že si získává srdce Britů svým laskavým přístupem podobně jako kdysi matka jejího manžela Williama (41) princezna Diana, ale rovněž je vyzdvihována pro svůj elegantní styl oblékání. Tentokrát se jí dokonce dostalo ocenění „královna klobouků“ od asociace nositelů klobouků a jiných pokrývek hlavy Headwear Association, která má dlouholetou tradici. A usměvavá Kate zvítězila na celé čáře, jelikož pro ni hlasovalo rovných 91 procent příznivců a členů této asociace.

Catherine si nošení klobouků oblíbila nejen proto, že k britské královské tradici patří, ale jistě hlavně z důvodu, že jí výjimečně sluší. Vévodkyně jich vlastní velké množství a dokáže je vždy vkusně sladit s oblečením. Mezi jejími oblíbenými modisty jsou Philip Treacy, Sylvia Fletcher nebo méně slavné návrhářky klobouků Rose Cory a Vivien Sheriff.

Ocenění, kterého letos dostála Kate, v minulých letech získali překvapivě muži, a to Johnny Depp (48) a Brad Pitt (60). Letos se do síně kloboukové slávy dostaly Victoria Beckham (50) a Lady Gaga (38). V minulosti se do ní zařadili například Sarah Jessica Parker, Aretha Franklin, Fred Astaire nebo Marlene Dietrich.

Reklama

Další články

Načítám