Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří pojali únor jako měsíc bez alkoholu. Láďa Hruška (46) si tzv. „suchý únor“ upravil podle svého termínově i obsahově. „Měl jsem suchý leden, protože v únoru mám narozeniny. Mám tedy za sebou detoxikaci a očistu,“ uvedl Láďa Hruška.

Změnu stravování na sobě moderátor aplikoval proto, aby mohl vytvořit další kuchařku. „Napsal jsem kuchařku Fit krabičky. Jsem totiž líný a neodhodlám se cvičit a trápit se ve fitku. Všichni ale chceme být hubení. Tato kuchařka byla rychle rozebraná, a tak jsem dostal od vydavatelství nabídku napsat pokračování. Rozhodl jsem se věnovat nikoli hubnoucím, ale detoxikačním vychytávkám. Chtěl bych to pojmout jako detox bez hladovění,“ vysvětluje svou motivaci známý kutil.

Ke změně životosprávy přiměly Hrušku zdravotní komplikace. „Šel jsem na běžnou preventivní prohlídku a zjistil jsem, že se mi zdivočely krevní testy. Rozhodl jsem se zkrotit. O mně je známo, že nerad polykám pilulky. Poté, co jsem si naordinoval detoxikační vychytávky, byli lékaři po třech týdnech z nových krevních testů v šoku. Tím myslím pozitivně,“ řekl nám Láďa. Jídelníček ale neupravoval kvůli váze. „Já se nevážím, protože doma nemám váhu. Poznám svůj stav podle toho, že se mi pupík nepřevaluje přes pásek a že na pásku mám o jeden a půl dírky méně.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám