Hlavní obsah
Článek

Slavná moderátorka Ellen DeGeneres (53) je pořádná ďáblice. Přestože platí za nejslavnější lesbičku světa, svlékání mužů se nebrání, ba naopak. Odhalení slavní pánové nejsou v její talk show ničím neobvyklým. Naposledy si Ellen pozvala do pořadu svalnatého herce Maria Lopeze (38) a sama si jej vysvlékla až do bílých boxerek a evidentně se u toho velmi dobře bavila.

Moderátorka přitom ve své Ellen DeGeneres show měla začátkem loňského září zcela nahého herce Ashtona Kutchera (33). Ten dorazil do jejího pořadu už svlečený a originálním způsobem tak propagoval další sérii seriálu Dva a půl chlapa, kde se objevil v hlavní roli po vyhozeném průšviháři Charlie Sheenovi (58). Vykolejená byla tehdy i samotná Ellen, ale jak se zdá, již se otrkala a Lopezovi naopak z obleku pomohla velice ráda.

DeGeneres byla jednou z prvních slavných žen, které přiznaly svou odlišnou orientaci. V letech 1997 až 2000 byla její partnerkou herečka Anne Heche. Další tři roky strávila po boku Alexandry Hedison a od roku 2004 tvoří pár s herečkou Portiou de Rossi.

Mario Lopez je americký herec, jenž se proslavil v seriálu pro mladé Konečně zvoní! Objevil se rovněž v řadě dalších seriálů a působí i na divadelních prknech na Broadwayi.

Reklama

Další články

Načítám