Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V populárním seriálu Euforie ztvárnil drsňáka Ashtraye, ve skutečném životě je ale Javon Walton (15) úplně obyčejný kluk, který chodí na střední, bojuje s matikou a na rozdíl od své postavy rozhodně nekšeftuje s drogami a nenosí po kapsách zbraň.

„Ani nechodím na večírky,“ přiznal pro magazín Esquire. „Nějaké asi přijdou, ale určitě ne tak intenzivní jako v Euforii,“ ujistil fanoušky.

V seriálu působí od první série, začal točit jako jedenáctiletý a šlo o jeho televizní debut. Po odvysílání druhé a zatím poslední řady je však osud jeho postavy nejasný.

V průběhu natáčení se Walton učil doma, už nějakou dobu je ale zpátky v lavici a věnuje se i svému dalšímu velkému koníčku, boxu. Dokonce trénuje na letní olympiádu 2024.

S tím, co zažívají děti v Euforii, se ve škole naštěstí nesetkal. „Občas mě někdo pronásleduje a fotí bez mého vědomí, ale to je tak všechno,“ nechal se slyšet se smíchem.

Ne že by si na mladého herce někdo troufnul, potom, jak drsnou roli vzal na svá bedra. Ve skutečnosti ale takový drsňák není, ani nemá potetovaný obličej.

„Lidé si automaticky myslí, že jsem zlý, protože hraju Ashtraye, ale jsem normální kluk,“ vzkázal na závěr.

Působivý herecký výkon Waltonovi otevřel mnoho dveří. Letos se objeví také ve třetí řadě seriálu Umbrella Academy a aktuálně dotočil snímek Samaritan, kde se blýskne po boku Sylvestera Stallona.

A jeho herecké ambice? „Strašně si chci zahrát superhrdinu! Robin by byl skvělý. Pořád říkám, že Batman potřebuje i Robina,“ narážel na nový snímek s Robertem Pattinsonem v hlavní roli, který jde aktuálně do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám