Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Bučková, divákům známá ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2, Polda, Kriminálka Anděl nebo Ochránce, se nám během focení svatebních účesů ukázala v roli nevěsty. V reálu ale o svatbě s dlouholetým partnerem neuvažuje.

„Partner říká, že v žádném případě, nikdy. A já jsem v podstatě stejného názoru. Je to krásné, ale já si to spíš užiju jako roli,“ prozradila Super.cz

Jejím nejnovějším hereckým počinem je seriál Jitřní záře, který nedávno dotočila. Silný příběh ji myšlenkami přenesl na Ukrajinu, kde právě probíhá válka. „Bude to příběh z 90. let, z přelomu roku 2000, který všichni z té doby znají. Budu tam bojovat o svou dceru, o svobodu,“ řekla s dojetím. „A budu tam mít 5 dětí. Byla jsem během natáčení pořád těhotná nebo ověšená dětmi,“ doplnila.

Na založení rodiny má s partnerem podobný názor jako na svatbu.

„Já se netajím tím, že je mi 43 a nevím, jestli by to nebyl risk v tomhle věku,“ říká s tím, že má nevlastní dceru díky svému příteli a má ji moc ráda. „Můj partner tedy dítě má a už ani nechce. Potkali jsme se dobře,“ vysvětluje.

S dětmi pracovala 12 let coby nemocniční klaunka, a i přesto, že je má moc ráda, biologické hodiny jí zkrátka nikdy netikaly.

O Petře Bučkové se píše, že je herečkou nekonvenčních rolí, což je pravda. Nezáleží jí vůbec na tom, co bude hrát, ale jde jí o příběh a herecké parťáky. V minulosti už měla tu čest stát na jednom place s Orlandem Bloomem (47), který v Česku natáčel fantasy seriál Carnival Row. Petra v něm hrála kentaurku.

„Je to pravda, ale viděli jsme se jen pár minut, nebo desítek minut na place. Jako kolega byl skvělý, choval se přirozeně a uvolněně. Vyměnili jsme si na place pár vět, ale ne že bychom spolu přímo hráli,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám