Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hranice Slovenska a Ukrajiny se rozhodl vyrazit také zpěvák Pavel Callta. Hudebník je další ze známých osobností, které se naplno pustily do pomoci na východě Evropy. S dodávkou, kterou využívá se svou kapelou, veze na hraniční přechod potraviny a hygienické potřeby.

„Uvědomil jsem si, že mám kapelní dodávku, která může pomoct momentálně mnoha lidem, tak jsem napsal svému kamarádovi, koupil jsem 1000 rohlíků a 1000 paštik a vyrážíme směr Ukrajina, kde budeme dávat jídlo vyčerpaným lidem na hranicích,“ svěřil se zpěvák, který po cestě nabírá také další věci.

Z Prahy vyrazil krátce po šesté hodině ranní, během cesty naloží také přidělenou sbírku s léky, věcmi pro kojence a dalším potřebným materiálem. Cílem jeho cesty je hraniční přechod Ubľa. „Jsem napojený na tamní organizaci, takže bude na místě o všechno postaráno. Každá pomoc se teď hodí, jak všichni víme,“ dodal hudebník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám