Hlavní obsah
Článek

Krásná Korejka Jung Ho-yeon (27) si z udílení filmových a televizních cen SAG odnesla cenu za nejlepší ženský herecký výkon v seriálovém dramatu Hra na oliheň, a když si cenu přebírala, chvíli jí trvalo, než našla slova.

Ocenění bylo pro herečku velmi emotivní, oči se jí okamžitě zalily slzami. Při děkovné řeči zhluboka oddechovala a popotahovala, jak můžete vidět ve videu níže.

„Děkuji, že jste mi splnili sen a otevřeli dveře,“ dodala třesoucím se hlasem a na závěr vzdala hold kolegům ze seriálu.

Ani ti se neubránili slzám a kolegyni tleskali vestoje. Ve stejné, jen mužské kategorii byl oceněn i představitel hlavního hrdiny Lee Jung-jae. Hra na oliheň si odnesla ještě ocenění za nejlepší výkon kaskadérského souboru.

Jung Ho-yeon ztvárnila v netflixovém trháku “kapsářku“ Kang Sae-byeok, která se stejně jako další účastníci smrtících her topila v dluzích. Pro Ho-yeon šlo o herecký debut, v modelingu už je ale dávno známou tváří.

Přední návrháři se o ni přetahují a platí jí miliony. V roce 2013 soutěžila v reality show Korea hledá top modelku, kde skončila druhá, a objevila se také na obálce korejského Vogue.

Reklama

Další články

Načítám