Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens (23) se proslavila jako představitelka Gabrielly Montez v sérii filmových muzikálů High School Musical. Své opálené tělo ukázala Vanessa v pestrobarevných bikinách během dovolené na Havaji. Bikiny herečka stylově doplnila dřevěnými doplňky a byla nepřehlédnutelná.

Paparazzi si dokonce smlsli i na malé nehodě, kdy se herečce rozvázal horní díl plavek. K jejich smůle však nebylo nic vidět. Hudgens jen chvíli bezradně chodila po pláži a držela si uvolněné bikiny na svém místě. Vanessa je na dovolené se svým o tři roky mladším přítelem Austinem Butlerem, s nímž si na Havaji užívá pořádné romantiky. Žhavé slunce má na ně blahodárný vliv, jelikož zastihnout je chvíli od sebe je téměř nemožné.

Jako herečka Hudgens debutovala v roce 2003 s filmem Třináctka, v hudbě pak v roce 2006 s albem V, které zaznamenalo velký úspěch a stalo se zlaté. Jak dokázala například v novém filmu Gimme Shelter, nebojí se ani vážných a charakterních rolí. Sexy brunetka chodila dva roky se idolem dívčích srdcí Zacem Efronem, v prosinci 2010 se však rozešli. Časopisy People, FHM a Maxim ji několikrát zařadily do žebříčku nejkrásnějších žen světa.

Reklama

Další články

Načítám