Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zapomeňte na ztřeštěnou Hannah Montanu, mladinká herečka Miley Cyrus (19) je už úplně někým jiným. A mnozí se shodují, že se pomaličku vydává po šlépějích průšvihářky Lindsay Lohan (37). Naposledy tyto dvě blondýnky spojila obliba chození ven v tričku bez podprsenky. A přestože přednosti Miley nejsou tak výrazné, i tak dává najevo, že už nemá s hvězdou dětského kanálu Disney Channel příliš společného.

Cyrus se však do role zlobivé holky vžívá ráda mnohem častěji. V minulosti byla již mnohokrát kritizována, že kostýmy na její vystoupení jsou příliš odvážné vzhledem k jejímu věku a skutečnosti, že nejpočetnějším publikem na jejích koncertech jsou děti. Miley se také ráda fotí na posteli jen ve spodním prádle.

Naposledy se média pozastavovala nad jejím pózováním u poněkud nemravného narozeninového dortu falického tvaru na sobotní oslavě jejího přítele, australského herce Liama Hemswortha (23). Cyrus dort se zavřenýma očima smyslně olizuje. Myslíte, že Miley časem zvlčí podobně jako provokatérka Lindsay?

Reklama

Další články

Načítám