Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 31 let zemřel britský hudebník, podnikatel a zakladatel mediální platformy SBTV Jamal Edwards, který pomohl nastartovat kariéru mnoha zahraničním hvězdám a byl v úzkém kontaktu s britskou královskou rodinou.

O skonu hudebníka informoval v neděli ráno jeho manažer, příčina smrti nebyla objasněna, rodina uvedla, že zemřel náhle.

Jamal stál za zrodem kariéry zpěvačky Rity Ory, rappera Stormzyho nebo Eda Sheerana, kterému před svou smrtí věnoval svůj poslední instagramový post, ve kterém mu před třemi dny přál vše nejlepší k narozeninám ze španělské Marbelly.

Mimo hudební svět se věnoval také charitě. Byl velvyslancem organizace The Prince's Trust, kterou založil princ Charles. Kromě něj byl v úzkém kontaktu i s jeho syny princem Williamem a Harrym. V roce 2014 byl královnou Alžbětou II. vyznamenán Řádem britského impéria za mimořádný přínos hudebnímu průmyslu.

Reklama

Další články

Načítám