Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Striptérka a pornoherečka Cindy Lee pojala prezidentskou kampaň po svém. Jako představitelka francouzské politické strany Pleasure Party se totiž tato vnadná blondýna chce v dubnu ucházet o post prezidentky Francie. A využívá k tomu samozřejmě především své silikonem vylepšené přednosti, které neváhá v celé své kráse předvést přímo na ulici. Předvolební sliby přesně sedící k dámě, jež má velmi blízko k erotice, nemohou chybět.

Lee tak nejspíš sama sebe vidí na místě Nicolase Sarkozyho, proti kterému se chce v tamních blížících se prezidentských volbách postavit. A aby o sobě dala co nejvíce vědět, již téměř dva měsíce se propaguje. Někdy si vezme jen hodně průsvitný top či košili, příště do ulic Paříže vyrazí rovnou jen v kalhotkách a kravatě. Téměř nahou ženu přitom nerozladí ani studené počasí nebo déšť.

Francouzka staví svou propagaci s heslem „nazí proti krizi“ na naivních slibech jako denní hodinové masáže pro manažery a jejich spolupracovníky, dotování luxusních výrobků nebo nudistických kempů. Rovněž by ráda zlegalizovala prostituci a otevřela další noční podniky pro pány. Také by ráda do škol zavedla kurzy osobního rozvoje, sebedůvěry a svádění. Účelem je vychovat z dětí nezakomplexované mladé lidi plné sebevědomí. Financovat by všechny tyto „nezbytné“ věci chtěla z finančních transakcí, jež se konají na území EU a které by chtěla danit 0,2 procenty.

Reklama

Další články

Načítám