Hlavní obsah
Článek

Za chvíli to bude rok, co se stal David Kraus (44) otcem. Zajímalo nás, jak se s novou životní úlohou sžil a jak se dcerce Ester daří. „Už mi jednou spadla na hlavičku, v tu chvíli jsem málem zemřel. Je zdravá, to jsem rád,“ práskl na sebe Super.cz muzikant.

První narozeniny jsou velká rodinná událost. S krásnou partnerkou Sarah už pro dcerku vybírají dárek. „Moje žena mi volala, že bychom jí koupili pojízdný Mercedes (dětské elektrické vozítko - pozn.). Tak jsem řekl, že za prvé máme holčičku a za druhé ji nechci vychovávat v tom, že má jeden rok a hned dostane medáka. Já jsem na to čekal celý život,“ směje se David, který bude hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Mimo jiné prozradil, jak si vede v péči o miminko. „Přebalování není úplně moje doména, ten obsah pleny je neustále měnící se, dítě dospívá a s ním i obsah té pleny,“ vtipkuje. „Já v téhle době pobíhám a snažím se hlavně vydělávat, abych domů přinesl nějaké peníze,“ vysvětluje.

Kvůli covidu přišel o koncerty s kapelou a mají poměrně dlouhou přestávku. Po delší době alespoň vydal klip, který nese název Touha. „Klip mi natočila mladá partička z filmové školy Michael. Nabídli mi, že mi ho natočí zadarmo, to bylo to hlavní, co mě zaujalo, protože teď je každá koruna dobrá a já si nemůžu dovolit velké klipy a produkce,“ dodává David Kraus, kterého diváci mohou vídat také v muzikálu Kouř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám