Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dnešní den moderátor Jaroslav Brousil hned tak nezapomene. Podařilo se mu zaspat přímý přenos Nového dne, který měl moderovat s kolegyní Lenkou Špillarovou.

Přesně v 5.55 měla moderátorská dvojice odstartovat vysílání na CNN Prima News a popřát divákům dobré ráno. Dnes ovšem v nečekaném složení. Vedle Lenky Špillarové usedl moderátor z „protiparty“ Josef Mádle, který tvoří moderátorskou dvojici se Soňou Porupkovou.

Josef Mádle měl na dnešní den sice jiné plány, ale nezbývalo mu nic jiného, než na poslední chvíli zaskočit za kolegu, který zaspal budík. Do studia se Jaroslav Brousil přiřítil v 7.20 a kolegové si ho vychutnali.

„Jen pro vysvětlení kolegům – pan Jaroušek si přispal,“ smál se v přímém přenosu Josef Mádle, když uvolňoval moderátorskou židli kolegovi Brousilovi. „Jseš do růžova?“ rýpla si do něj parťačka Lenka Špillarová. „Já se moc omlouvám,“ rudnul Jaroslav Brousil před kamerou.

Přestože dali pozdě příchozímu kolegovi co proto, nakonec vyvázne bez postihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám