Hlavní obsah
Článek

Jedinou českou celebritou, která se zúčastnila světové premiéry filmu Smrt na Nilu v Londýně, byla Anna Šulcová. Jedna z nejznámějších českých youtuberek se na událost těšila, s přípravami si ale nemusela dělat starosti. V Londýně pro ni organizační tým měl už připravené šaty ve stylu velké večerní a doplňky. Postarali se i o její vlasy a make-up. „Šaty jsme vybírali až na místě," uvedla s nadšením Anička.

„Přípravy na premiéru probíhaly celý den, včetně dobového focení a já se už moc těším na výsledek,“ řekla Super.cz. „Film byl skvělý, výborně zpracovaný a moc se mi líbil. Klidně by mohl být delší,“ dodala.

V Londýně byla hvězda sociálních sítí po několikáté. „S rostoucím věkem se mi mění priority a místa, která bych tu chtěla vidět, takže mi připadá, jako kdybych tu byla poprvé. A jen věnovala pozornost věcem, které jsem dříve přehlížela.“

Cestu do Anglie Aničce naštěstí nekomplikovala opatření proti covidu. „V Anglii teď uvolnili téměř veškerá opatření, takže se roušky skoro nikde nenosí. Covid jsem ale nedávno prodělala a jsem i očkovaná, takže jsem se nákazy ani tolik nebála,“ říká Anna Šulcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám