Hlavní obsah
Článek

Blázniví manželé Krampolovi mají na krku další skandál. Jiřího manželka totiž zavolala do médií, aby se svěřila se svým neuvěřitelným zážitkem. Její muž po ní prý vyžadoval sex ve třech!

Celý incident se měl odehrát v neděli večer, když manžele Krampolovy navštívila Hančina kamarádka Jana Szabová. Po lahvince vína se měl Krampol (85) dotazovat, zda by si s ním obě dámy nedaly „trojku“. „Odešla jsem radši pro další láhev vína. Když jsem se ale vrátila domů, byla jsem v šoku. Přišla jsem a tady vzdychání,“ práskla Hana Krampolová (†59) deníku Blesk.

Jenže! Hned v pondělí ráno vzal její manžel telefon a jal se celou story vysvětlovat. „Neberte moji ženu vážně. Dočista se zbláznila. To, co říkala, je nesmysl,“ dušoval se. Historku si Hana prý vymyslela proto, že se Krampol neměl k tomu, aby vyřešil situaci ohledně obvinění z krádeže, které si na jeho ženu vymyslel moderátor Kazma.

„To je pravda. Vážně už mě naštval, chtěla jsem celou věc řešit, a tak jsem se do toho dala. Naštvalo mě, že je ale pořád v klidu, takže jsem v tu chvíli udělala, co jsem uznala za vhodné,“ vysvětlila Hanka své zvláštní myšlenkové pochody. A Krampol si přidává. „Byl jsem v klidu, rozbila o mě svůj mobil a dostal jsem palicí, a když jsem byl v klidu dál, rozhodla se, že mě vytočí, a tady tu nesmyslnou historku o trojce zavolala tisku. Rozhodně jsem po nikom sex na trojku nevyžadoval,“ přísahá Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám