Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děti rozvedených rodičů to nikdy nemají lehké. Jak se ale zdá, Tomáš Plekanec (41) dělá vše pro to, aby jeho synové Adam a Matyáš z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou měli co možná nejlepší vztah s dcerou Leontýnkou. Tu má hokejista se svou současnou manželkou Lucií Šafářovou. S tenistkou navíc čeká dalšího potomka. Super.cz tenistka prozradila, že to bude další kluk.

Když jsme měli s Lucií Šafářovou naposledy možnost mluvit na zahájení Olympijského festivalu v Brně, zabrousili jsme v rozhovoru i na téma starších dětí. Jak se kluci těší na malého nevlastního brášku? „Kluci o miminku vědí a taky to nijak neřeší. S Leontýnkou mají skvělé vztahy, rozumí si výborně, což je pro mě to nejvíc. Takže věřím, že to tak bude i s dalším členem rodiny,“ říká s úsměvem Šafářová.

Položili jsme bývalé profesionální tenistce otázku, jak se její dcera Leontýnka těší na svého brášku. „Chodí a hladí bříško a říká, že tam je mimi, ale jestli to nějak chápe, to asi ne, na to je ještě malá. Uvidíme, jak se bude tvářit, až bude kluk venku,“ směje se Lucie Šafářová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám