Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Alina Baikova (33) sice pochází z Ukrajiny, ale žije v USA, kde dostává jednu pracovní nabídku za druhou. Když má zrovna volno, chytá bronz na pláži v Miami, kde nedávno předvedla možná až moc pohublou postavu v plavkách.

Fotografové se ale nezaměřili jen na její trčící kosti, ale i na značně vykrojené plavkové kalhotky, které toho zakrývaly opravdu málo a nechybělo mnoho a modelka toho ukázala možná víc, než sama chtěla. Baikova si zahrála také ve filmu The After Party, kde ztvárnila roli modelky a nakoukla na filmové plátno.

Brunetka sice patří k vyhledávaným topmodelkám, proslavila se ale nejen díky své profesi. V minulosti totiž měla mít románek s hollywoodským idolem Leonardem DiCapriem. Stačilo k tomu pár jejich společných fotek od paparazzi. Ukrajinka však později tvrdila, že byla pouze hercovou kamarádkou. Baikova se před třemi lety ukázala i v Praze. A jak jinak, vzbudila rozruch. Na charitativní akci topmodelky Petry Němcové neuhlídala šaty s rozparkem až do pasu a ukázala kalhotky.

Reklama

Další články

Načítám