Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) se po delší době ukázal ve veřejném prostoru. V rámci start-upu BetterUp, zabývajícího se mentálním zdravím, promluvil o vlastních zkušenostech s psychickými potížemi a vyhořením. Lidé ale komentovali i něco jiného než téma pořadu, princovu novou image.

Spočívá v novém, kratším účesu, který stačil k tomu, aby se strhla lavina komentářů, které vévodovi ze Sussexu velmi lichotily.

„Princ Harry vypadá fajnově! To ta Kalifornie mu tak sedne?“ ptala se jedna z divaček. „Vypadá jako bílý Američan. Sorry, Britové, už je doma tady,“ psal další. Jiní si vystačili s komentáři typu „mňam“ nebo „vypadá zatraceně dobře“.

Jediné, co Harry změnil, je délka vlasů, má je teď kratší, než je míval v dobách svých královských povinností. Do USA se s manželkou Meghan Markle přestěhovali v roce 2020.

Ke svému psychickému zdraví Harry uvedl: „Dostal jsem se na konec sil, neměl jsem žádný motor, jako by svíčka dohořela,“ popisoval. „Jedinou cestou, jak být odolnější, je práce na sobě. Jakmile jednou pochopíte, jak a proč v konkrétních situacích reagujete, budete je mít víc pod kontrolou,“ radí vévoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám