Hlavní obsah
Článek

Na zimní olympiádě v Pekingu nebude nouze ani o českou krásu. Atraktivní sportovkyně najdeme jak mezi našimi medailovými nadějemi, tak u talentovaných olympioniček, které se na hrách objeví vůbec poprvé.

Na biatlonové střelnici platila v minulosti za královnu krásy Gabriela Soukalová (34). Nyní jdou v jejích nejen sportovních šlépějích Markéta Davidová, Eva Puskarčíková nebo Tereza Voborníková.

V alpském lyžování sice prvoplánovou fešandu ve stylu Lindsey Vonn nemáme, ale nejednoho obdivovatele jistě mají i naše sjezdařky Martina Dubovská či Barbora Nováková.

A zapomenout nesmíme ani na tolik populární běh na lyžích. Ve stopě se bude prohánět sličná blondýnka Kateřina Janatová. A nespornými půvaby oplývá i Anna Fernstädtová, jež dříve reprezentovala Německo.

Výběr krásných českých olympioniček si prohlédněte v galerii.

Aktuální dění ze zimní olympiády můžete sledovat v projektu webů Sport.cz a Novinky.cz Ledový Peking. V novém virtuálním studiu ve vydavatelství Borgis zazní všechno podstatné, co se na hrách stalo, a ještě mnohem víc. Vysílání pod taktovkou zkušených moderátorů Libora Boučka, Lucie Černé a Radka Šilhana odstartovalo 3. února ve 13:00. Vysílat se bude každý den od 13:00 až do neděle 20. února.

Související témata:
Markéta Davidová

Reklama

Další články

Načítám