Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na Zdeňka Macuru (49)? Samozvaný ochránce žen se do širšího povědomí veřejnosti dostal coby ctitel zpěvačky Ivety Bartošové (†48), kterou bránil před jejím přítelem Josefem Rychtářem (65). Softwarový inženýr později stavěl azylové chaloupky z palet, ve kterých chtěl poskytnout domov týraným ženám.

Známá je také jeho záliba ve všelijakých vynálezech a vychytávkách. Jednu z nich ukázal i na narozeninách své kamarádky Ivany, kde se po delší době objevil před zraky fotografů. S vlastním výrobkem ochotně zapózoval. Na košili měl připevněné kytky, které se dají v podobě magnetu připnout k jakémukoliv kousku oděvu. Z jeho dílny pochází také speciální wifi sensor dveří na baterii s teploměrem a další neotřelé technické vychytávky tohoto „českého Elona Muska“.

Macura oproti tomu, jak jsme ho znali dříve, viditelně zhubl, ostříhal se a oholil vousy. Před třemi lety ostatně prodělal lehkou mozkovou příhodu, což jistě přispělo k tomu, aby změnil životosprávu. Kutilovi tato proměna viditelně prospěla, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám